Toplantılar

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Planlama ve İstişare Toplantısı 08 - 09 Aralık 2018 Tarihlerinde Antalya' da Gerçekleştirildi.

9-11 Mayıs Çalışma Kampı İle Yönetim Planlaması Tamamlandı

Derneğimizin Nisan 2014’te seçilen yeni yönetim kurulları 09-11 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Şile’de çalışma kampı düzenlemiştir.

Mesleki sorunlarının tek tek ele alınmasını, yönetim kurulunun hazırladığı projeler ve bu projelerin gerçekleşmesi için yapılan çalışma planının oluşturulması amaçlanan çalışma kampında, tüm çalışma kurullarında ortak inanç ve hedef birliği olduğu memnuniyetle gözlemlenmiştir.

Trabzon Bölge Temsilcilik Toplantımız

Sigorta Eksperleri Derneği Trabzon Bölge Temsilciliği tarafından 07.06.2014 tarihinde Trabzon’da bir sohbet toplantısı düzenlenmiştir.

Marmara Bölge Temsilcilik Toplantımız

Sigorta Eksperleri Derneği Marmara Bölge Temsilciliğimiz tarafından 14.06.2014 tarihinde Bursa ili ve bölge eksperlerinin katılımı ile kahvaltılı sunum programı düzenlenmiştir.

Trabzon'da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Sigorta Eksperleri Derneği Trabzon Bölge Temsilciliğimiz tarafından 27.04.2013 tarihinde Trabzon Saylamlar Otel’de, Karadeniz Bölgesi...

Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucu

Sigorta sektörünün vazgeçilmez aktörlerinden sigorta eksperlerinin Sivil Toplum Kuruluşu olan Sigorta Eksperleri Derneği (SED) 1935 yılında kurulmuş ve bugüne kadar sektörün gelişmesine yaptığı katkılarla birlikte sigorta eksperlerinin örgütlü bir meslek kuruluşu olmasında temel unsur olmuştur.

Sn.Ahmet Nedim Erdem’e Ve Panele Katılan Eksperlere Teşekkürler

Anadolu Üniversitesi- İktisat fakültesi organizasyonu ile “ saygın meslek olarak sigortacılık, sektörde yaşanan değişim ve karayolu motorlu taşıt sigortaları” konulu panel 02 Kasım 2013 tarihinde 13.30 – 17.30 saatleri arasında başarılı ve verimli şekilde yapılmıştır.

2.Başkanımız Sn.Ahmet Nedim Erdem'in Katıldığı Seminer İle İlgili Sigortacı Gazetesin Yayınlanan Haber

2. Başkanımız Sn.Ahmet Nedim Erdem'in Katıldığı Seminer İle İlgili Sigortacı Gazetesin Yayınlanan Haber

İFTAR YEMEĞİNE DAVET

Geleneksel olarak her sene yaptığımız iftar yemeği programımız bu sene tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak 15 Haziran 2017 Perşembe günü yapılacaktır.
Bu sayfa en son 13.05.2013 tarihinde güncellenmiştir.