Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Planlama ve İstişare Toplantısı 08 - 09 Aralık 2018 Tarihlerinde Antalya' da Gerçekleştirildi.

Derneğimizin Tüm Kurulları, Bölge ve İl Temsilcileri, Bölge Yönetim Kadrolarının katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımıza Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Sn. Cafer Yalçıntaş ve Akdeniz Eksperler Derneği’ nin Başkanı Sn. Hasan Ziya Erciyas da katılımda bulunmuşlardır. Toplantımız TÜSED ve SEİK Başkanı Sn. Ahmet Nedim Erdem’ in açılış konuşması ile başlamış, çok kısa süre önce kaybetmiş olduğumuz Disiplin Kurulu Başkanımız Sn. Sami Akçay saygı ve minnet ile anılmıştır.

Sırası ile SEDEV Başkanı, TÜSED ve SEİK Başkan Vekili Sn. Fikret Gülbahar, TÜSED Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Hacı Salih Şentürk, Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Sn. Cafer Yalçıntaş, Akdeniz Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Sn. Hasan Ziya Erciyas’ın konuşmaları ile devam eden toplantıda Dernek Başkanımız Sn. Ahmet Nedim Erdem Türkiye İsmi ve Örgütlenme sunumunu yapmış, TÜSED’ in Türkiye genelindeki 13 bölge ve 7 il temsilciliğinde mevcut örgütlü yapısı sayesinde her ildeki meslektaşımızın doğrudan Dernek yönetimi ile iletişime geçebildiği, yönetimin de yürütülmekte olan tüm çalışmalar hakkında tüm il ve bölge temsilciliklerini düzenli olarak bilgilendirerek doğru ve taze bilginin ülke geneline akışının sağlandığını ifade etmiştir. Dernek Başkan Vekilimiz Sn. Ulaş Erdoğan İse SEİK komisyon çalışmalarına dair bilgilendirmede bulunmuştur.

108 meslektaşımızın katılımı ile gerçekleşen toplantımızın 2. bölümü Dernek Genel Sekreteri Sn. Selim Kesici’ nin Temsilcilik Çalışma Prensiplerine dair değerlendirmesi, Dernek Başkan Vekili Sn. Tamer Topal’ ın Örgütlenmedeki bilgi akışı, düzenli toplantıların önemi ve maddi konulara dair değerlendirmesi, Dernek Genel Sekreter Yrd. Sn. Adem İren’ in Tek Tip Rapor ve Yazılım hakkındaki bilgilendirme sunumu ile devam etmiş, kalan sürenin tamamı ise interaktif sürdürülerek, katılımcıların tamamından alınan geri bildirimler ile mesleğin mevcut sorunları, çözüm önerileri ile birlikte kayıt altına alınmış, hedef ve eylemlerin tasnifi ve kısa/orta/uzun vade zaman planları üzerine görüşülmüş SEİK’ in hedefleri, yürütülmekte olan ve tamamlanan çalışmaları hakkında. Sn. Ahmet Nedim Erdem tarafından bilgiler verilmiştir. Toplantının bu bölümünde katılımcılardan alınan sorunlar ve çözüm önerilerinin de SEİK’ in zaman planlamaları içerisine dahil edileceği ifade edilmiştir. Toplantının son bölümünde ise Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Mehmet Berk Erozan ve Sn. Sezai Seçkin Durahim Oto ve Oto Dışı Ücret Tarife Taslakları Hk. Bilgilendirme sunumu yapmışlardır.

Katılımcıların fikir ve düşünceleri ile katkı sunduğu iki günlük toplantımızın 2. Günü tamamı ile soru cevap ve serbest görüş bildirimi bölümüne ayrılmış, katılımcıların taleplerinin tamamı değerlendirilerek kayıt altına alınmıştır.

Antalya’ nın güneşli ve sıcak ikliminde, Derneğimizin yönetim kadrolarının eksiksiz katılımı ile gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımıza katılarak mesleğimize hizmet eden bütün yönetici ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 11.12.2018 tarihinde güncellenmiştir.