TÜM HABERLER

Derneğimiz Oto Dışı Branşlarda Çalışan Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından 14 Eylül 2018 Cuma günü Birlik İstanbul Hizmet Binası' nda gerçekleştirilen Motorlu Araç Sigortaları Dışındaki Hasarlarda Uygulanacak Asgari Ekspertiz Ücret Tarifesi Hk. İstişare Toplantısı' na katıldı.
Yeni Üyemiz

Özgür Özge ÖNCÜLER başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği

Derneğimizin isminin önünde Türkiye isminin kullanılması T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanarak dernek ismimiz "Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği” olmuştur.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramımızı Kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehit ve gazilerimize rahmet, minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.
Bayram Tebriği

Kurban Bayramınızı Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Daha Nice Sağlıklı ve Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.
Sayın Dr. Ahmet GENÇ Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığına Getirildi

Ziraat Bankası Olağan Genel Kurulu'nda ‘yönetim kurulu üyesi' seçilen Hazine Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet GENÇ, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildi