TÜM HABERLER
Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası'nda Sigorta Eksperlerinin Sorunları Görüşüldü

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 28.11.2020 tarihinde düzenlenen Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası'nda sigorta eksperlerinin sorunları ve çözüm önerileri de görüşüldü.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Öğretmenler günü münasebeti ile başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anar tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.
HABERİN DEVAMI
Dernek Faaliyetlerimizin Uzaktan Yürütülmeye Devam Edileceği Hk. Genel Bilgilendirme

Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) olarak dernek çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğini temin etmek, üyelerimiz için herhangi bir risk oluşturmamak aynı zamanda, üyelerimize sunduğumuz hizmetleri de kesintisiz olarak devam ettirebilmek için aldığımız önlemler çerçevesinde;
HABERİN DEVAMI
Başkan Vekilimiz Sn. Fikret GÜLBAHAR Vaniköy Camiinde Çıkan Yangın İle ilgili Oluşturulan Bilirkişi Heyeti İçerisinde Yer Alarak İncelemelerde Bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi SEİK Başkan Yardımcısı ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği TÜSED Başkan Vekilimiz Sayın Fikret GÜLBAHAR, İstanbul ili Üsküdar ilçesi Kandilli mahallesinde bulunan Vaniköy Camiinde 15.11.2020 günü çıkan yangın ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında oluşturulan bilirkişi heyeti içerisinde yangın sigorta eksperi olarak yer alarak incelemelerde bulunmuştur.
HABERİN DEVAMI
Saygı, Minnet ve Şükranla Anıyoruz..

Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti' nin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 82. yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.
Geçmiş Olsun İZMİR

30 Ekim 2020 Cuma günü İzmir' de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 6.6 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla İzmir başta olmak üzere depremden etkilenen tüm meslektaşlarımız ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileriz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlar, bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehit ve gazilerimize rahmet, minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.