TÜM HABERLER
TOBB SEİK, FIEA' nın Yönetim Kuruluna seçildi. Kurulda SEİK' i İcra Komitesi Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM Temsil Edecek.

Uluslararası Otomobil Eksperleri Federasyonu'nun (FIEA) Genel Kurul Toplantısı 14-15 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapıldı.
Babalar Günü Kutlaması

Babalar Gününüzü Kutlar, Sevdikleriniz ile daha nice babalar gününü sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi temenni eder, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarız.
Bayram Kutlaması

Mübarek Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimizle Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Sağlıklı ve Huzur İçerisinde Nice Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.
27 Mayıs - 2 Haziran 2019 Sigortacılık Haftası Kutlu Olsun

HABERİN DEVAMI
Gaziantep Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile Eksperlik Hakkında.

29.05.2019 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Çukurova Bölge Temsilciliğine Bağlı Gaziantep İl Temsilcimiz Sn. Mustafa Kemal GÜNGÖR Gaziantep Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ile bir araya gelerek sigorta eksperliği mesleği ve ekspertiz süreçleri ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirmiş, sunum sonrasında kıymetli öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak mesleğimiz hakkındaki meraklarını gidermiştir.
Anneler Günü Kutlaması

Kutsal varlığımız sevgili annelerimizin, Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutlar, ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi rahmet ve minnetle anarız.