TÜM HABERLER
Berat Kandili Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,
Mübarek Berat Kandilinizi Kutlar, hayırlara, sağlıklı ve güzel günlere vesile olmasını temenni ederiz.
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği 89 Yaşında

Bugün Türkiye Sigorta Sektörü’ nün ilk ve en köklü, ülke genelinde en geniş ve en güçlü tecrübe ve örgütlenme ağına sahip sivil toplum kuruluşu olmanın gururu ile 89. yılımızı kutluyoruz.
Miraç Kandili Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşları,
Tüm İslam Alemi' nin Miraç Kandilini kutlar, milletçe derin bir üzüntü yaşadığımız 6 Şubat Depremi’ nin yıl dönümünde birliğimize, beraberliğimize, hayırlara, sağlıklı ve güzel günlere vesile olmasını temenni ederiz.
Regaib Kandili Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşları,
Tüm İslam aleminin Regaib Kandili' ni kutlar, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
Yeni Yıl Kutlaması

Türkiye Sigorta Sektörünün ilk ve en köklü, ülke genelinde en geniş ve en güçlü örgütlenme ağına sahip, 88 yıllık bir geçmiş ve tecrübeye sahip, sigorta eksperliği mesleğinin birleştirici gücü konumundaki Derneğimiz ile Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımız (SEDEV), birlikte Sigorta Eksperliği Mesleğinin geleceği için çalışmalarımızı eş zamanlı olarak sürdürmekteyiz.
HABERİN DEVAMI
TÜSED Olarak RS Otomotiv Grubu’ nu RS Servis Oto Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük Binasında Ziyaret Ettik

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Ünal ÜNALDI, Tur Assist Genel Müdürü Sayın Timur Selçuk TURAN ve RS Boyasız Onarım Marka Başkanı Sayın Eray AFET‘ in katıldığı toplantıda RS Otomotiv Grubu Hizmetleri hakkında bilgiler alarak, eksperlik mesleğinin gelişimi için birlikte neler yapılabileceğine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınları için emek veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren fedakar öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımızla kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.