TÜM HABERLER
Yeni Yıl Kutlaması

COVID-19 salgınının yanı sıra küresel ısınmanın da etkisi ile her yıl şiddetini artırarak devam eden fırtına, sel, dolu gibi doğal afetler ve depremlerin yaşandığı, "yeni normal” kavramının hayatımıza girdiği bir yılı geride bırakarak mesleğimizin geleceği için yeni umutlar ile dolu yeni bir yıla giriyoruz.
HABERİN DEVAMI
Dernek Başkanımız Ahmet Nedim Erdem Sabah Gazetesi 35. Yaş Sektör Buluşmaları Etkinliği' ne katıldı.

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi SEİK Başkanı ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği TÜSED Başkanımız Ahmet Nedim Erdem Sabah Gazetesi 35. Yaş Sektör Buluşmaları Etkinliği' ne katıldı.
HABERİN DEVAMI
TÜSED 2020 Yıl Sonu Genel Değerlendirme Video Konferans Toplantımızı Gerçekleştirdik.

12 Aralık 2020 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği TÜSED Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Disiplin Kurulu Üyelerimiz, Bölge ve İl Temsilcilerimizin katılımı ile 2020 Yıl Sonu Genel Değerlendirme Video Konferans Toplantımızı gerçekleştirdik.
HABERİN DEVAMI
Olağan Genel Kurul Ertelenmesi Hk.

Tüzüğümüz gereği Nisan ayında yaptığımız Olağan Genel Kurulumuz; 17 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete' de yayımlanan 7244 sayılı “Yeni Koronavirüs (COVİD-19) Salgının Ekonomik ve Sosyal Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun” metninin 2/1(ç) maddesi uyarınca ertelenmiş ve ertelenme kararı 24.07.2020 tarihli ve 4720 sayılı oluru ile 31.10.2020 tarihine kadar bir kez daha uzatılmış olduğunu sizlere bir önceki duyurularımızda bildirilmişti.
Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası'nda Sigorta Eksperlerinin Sorunları Görüşüldü

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 28.11.2020 tarihinde düzenlenen Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası'nda sigorta eksperlerinin sorunları ve çözüm önerileri de görüşüldü.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Öğretmenler günü münasebeti ile başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anar tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarız.
HABERİN DEVAMI
Dernek Faaliyetlerimizin Uzaktan Yürütülmeye Devam Edileceği Hk. Genel Bilgilendirme

Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) olarak dernek çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğini temin etmek, üyelerimiz için herhangi bir risk oluşturmamak aynı zamanda, üyelerimize sunduğumuz hizmetleri de kesintisiz olarak devam ettirebilmek için aldığımız önlemler çerçevesinde;