TÜM HABERLER
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınları için emek veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren fedakar öğretmenlerimizin
HABERİN DEVAMI

(2021/20)Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Kapsamında Değer Kaybı Taleplerinde Sigorta Eksperi Atanmasına İlişkin Genelge
HABERİN DEVAMI
Saygı, Minnet ve Şükranla Anıyoruz..

Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK' ü, ebediyete intikalinin 83. yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.
SEÇİMSİZ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

T.C. İstanbul Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü' nün E-87385697-477.01.02.02-100773 Sayılı bildirimine istinaden tüzüğümüzün Valilikçe düzenlenmesi talep olunan maddesinde düzenleme yapılması amacıyla Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Seçimsiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 13.11.2021 Cumartesi günü saat 11.00'de İstanbul, Şişli Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad. No:183 K:2'deki Dernek Merkezinde yapılacaktır.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Türk Halkının tüm dünyaya kendi geleceğini belirleme iradesinden asla ödün vermeyeceğini gösterdiği Kurtuluş Savaşı'mızın ardından kurulan Cumhuriyetimiz, bu coğrafyada, milletimizin varoluş mücadelesinin en anlamlı eseri ve bağımsızlığımıza sahip çıkma kararlılığımızın en güçlü ifadesidir.
HABERİN DEVAMI
Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı (SEDEV) Sami Akçay Futbol Turnuvası Final Maçları Etkinliğine Katıldık

Vakfımızın Sportif Etkinlikleri çerçevesinde 2020 yılı içerisinde düzenlenen turnuvanın pandemi kısıtlamaları sebebi ile yapılamayan final organizasyonu, finale kalan 4 takım arasında 2 Ekim 2021 tarihinde Bursa'da yapılmıştır.
HABERİN DEVAMI
Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi (USFK) Yönetim Kurulu ile bir araya geldik

TOBB SEİK ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Dernek Başkan Yardımcımız Sayın M.Yaşar ERDOĞAN ve Dernek Genel Sekreterimiz Sayın Cem BALKAN, USFK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim DÜZENLİ, USFK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sezer ÖZDEMİR, USFK Teknik Kurul Başkanı Sayın Osman TÜKEN ve USFK Teknik Kurul Üyesi Sayın Fettah ÇAKIR ile Sigorta Eksperleri Merkezimizde bir araya geldik.