TÜM HABERLER
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramımızı Kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehit ve gazilerimize rahmet, minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.
Bayram Tebriği

Kurban Bayramınızı Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Daha Nice Sağlıklı ve Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlaması

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüzü kutlar, ülkemizin bir daha böyle acı olaylar yaşamaması temennisi ile geçmişten bugüne milli birliğimiz, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anar, Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.
T.C. Ticaret Bakanlığı' nın

T.C. Ticaret Bakanlığı' nın "Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi” kapsamındaki toplantısına TOBB SEİK de katıldı.

T.C. Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'nün faydalanıcısı olduğu "Tüketicinin Korunmasının Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi" kapsamında 4 Temmuz 2019 Tarihinde Ankara' da yapılan toplantıya TOBB SEİK de katıldı.
HABERİN DEVAMI
İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Toplantısına Katılarak Sektörün ve Eksperlerin Sorunları Üzerine Görüştük

İstanbul Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi' nin daveti ile 02/07/2019 Salı günü İTO Merkez Binasında gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantılarına katıldık.
HABERİN DEVAMI
TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi' nden Sigorta Tahkim Komisyonu' na 2. Ziyaret

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi 03.07.2019 Çarşamba günü TOBB Sigortacılık Müdürü Sayın Mevlüt SÖYLEMEZ' in de katılımı ile Sigorta Tahkim Komisyonu Müdürü İbrahim TAŞBAŞI' yı makamında ziyaret etti.
HABERİN DEVAMI
TOBB SEİK, FIEA' nın Yönetim Kuruluna seçildi. Kurulda SEİK' i İcra Komitesi Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM Temsil Edecek.

Uluslararası Otomobil Eksperleri Federasyonu'nun (FIEA) Genel Kurul Toplantısı 14-15 Haziran tarihlerinde İstanbul'da yapıldı.