TÜM HABERLER
Bayram Kutlaması

Ramazan Bayramınızı Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Daha Nice Sağlıklı ve Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.
Anneler Günü Kutlaması

Kutsal varlığımız sevgili annelerimizin, Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutlar, ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi rahmet ve minnetle anarız.
1 Mayıs Kutlaması

Emeğin, emektarın, alın terinin, iyiliğin, birliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Türkiyе Büyük Millеt Mеclisi'nin, tam 101 yıl önce, 23 Nisan 1920 günü açılması ilе millеt еgеmеnliği rеsmеn hayata gеçirilmiş,
OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 28.05.2021 Cuma günü saat12:00'de Radisson Blu Otel İstanbul, Şişli, 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Caddesi No:2 adresinde yapılacaktır.
HABERİN DEVAMI
Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı SEDEV Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

27.03.2021 tarihinde Vakfımızın Olağan Genel Kurulu İstanbul Şişli' de meslektaşlarımızın katılımı ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirilmiştir.
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması

Kimilerine göre değil Tüm Cihana göre, tarihin akışını değiştiren, bir milletin ana yurdunu savunmak için dönemin son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçları ve dünyanın birçok yerinden gelen işgalci kuvvetlere karşı, tarifsiz fedakarlık ve kahramanlıkla, çoğu çocuk denecek yaşta on binlerce isimsiz kahramanını şehit verip bir nesli feda ederek, tarihe altın harflerle ‘'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ‘'sözünü yazdığı