TÜM HABERLER
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği 85 Yaşında

21 Şubat 1935 tarihinde "Türkiye Sigorta Eksperleri Cemiyeti” ismi ile merkezi İstanbul olarak kurulan derneğimiz, mesleğimizin ilk mesleki teşekkülü, sektörün en eski ve köklü kurumlarından biri olarak 13 Bölge, 5 İl Temsilciliği ve 81 ilimizi de kapsayan bir yapılanma ile tüm üyelerimiz nezdinde, en az kurulduğu gündeki inanç ve kararlılıkla, mesleğimize ve sektöre hizmet etmeye devam edecektir.
Oto Sigortaları ve Hasar Teknolojileri Paneli

18 Şubat 2020 Tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Oditoryumu' nda InsurTech Hub Meet-Up: Oto Sigortaları ve Hasar Teknolojileri Paneli gerçekleştirilmiştir.
Ankara' da Düzenlenen Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişi Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından 15 Şubat 2020 tarihinde Ankara TOBB Binasında ikincisi gerçekleştiren Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişi Semineri' ne 106 meslektaşımız katılım sağladı.
FIEA Uluslararası Otomobil Eksperleri Federasyonu Toplantısı

TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi SEİK' in Yönetim Kurulu Üyesi olduğu FIEA Uluslararası Otomobil Eksperleri Federasyonu' nun 2020 yılının ilk toplantısını İspanya' nın Barselona şehrinde gerçekleştirmiştir.
Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişi Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından 8 Şubat 2020 tarihinde İstanbul'da TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştiren Sigorta Tahkim Komisyonu Bilirkişi Semineri' ne 99 meslektaşımız katılım sağladı.
Yeni Üyemiz

Sayın Tahir Alp ASLAN başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
Yeni Üyemiz

Sayın Erol ARSLAN başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.