TÜM HABERLER
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlaması

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününüzü kutlar, ülkemizin bir daha böyle acı olaylar yaşamaması temennisi ile geçmişten bugüne milli birliğimiz, bütünlüğümüz ve demokrasimiz için kahramanca mücadele verirken yaşamını yitiren tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anar, şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.
Babalar Günü Kutlaması

Babalar Gününüzü Kutlar, Sevdikleriniz ile daha nice babalar gününü sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi temenni eder, ebediyete intikal etmiş olanları rahmetle anarız.
HABERİN DEVAMI
TÜSED Yönetimi Video Konferans ile Bayramlaştı.

25.05.2020 tarihinde Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu, Bölge ve İl Temsilcilerimiz, SEDEV Başkanı Sayın Tamer TOPAL, Dernek Disiplin Kurulu Başkanımız Sayın Hacı Salih Şentürk, SEİK ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve SEİK Üyelerinin katılımı ile bir video konferans toplantısı gerçekleştirdik.
Bayram Kutlaması

Mübarek Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimizle Kutlar, Sevdiklerinizle Birlikte Sağlıklı ve Huzur İçerisinde Nice Mutlu Bayramlar Geçirmenizi Temenni Ederiz.
19 Mayıs Kutlaması

Milli Mücadelemizin 101. Yıl Dönümünde 19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı Kutlar,Tüm Gençlerimize Başarı ve Sağlıklı Bir Gelecek Dileriz.
Salgınla Birlikte Eksperlerin Gümrük Problemi de Büyüdü

Gümrüklü sahaya girmek için izin belgesine ihtiyaç duyan sigorta eksperleri, bu belgeyi temin etmek konusunda hayli zorlanıyor. Dünya Gazetesi' ne verdiği röportajda Salgın süreciyle birlikte sorunun büyüdüğünü dile getiren TOBB-SEİK ve TÜSED Başkanı Erdem, zamanında ve yerinde hizmet veremediklerini belirtti.
Anneler Günü Kutlaması

Kutsal varlığımız sevgili annelerimizin, Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutlar, ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi rahmet ve minnetle anarız.