TÜM HABERLER
Yeni Logomuz

Dernek ismimizin "Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği” olması dolayısıyla logo değişikliğimize dair sizlerden gelen oylar dikkate alınarak yönetim kurulu kararı ile değişen yeni logomuzu bilgilerinize sunar mesleğimiz ve derneğimiz adına hayırlı uğurlu olmasını dileriz.
HABERİN DEVAMI
Saygı, Minnet ve Şükranla Anıyoruz..

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 80. yılında saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.
SEİK Başkanı ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM' in Mesajı

TOBB Sigortacılık Müdürlüğü tarafından yayınlanan, SEİK Başkanı ve aynı zamanda Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM' in mesajı haberde bilgilerinize sunulmuştur.
Yeni Üyemiz

Sayın Güldane AKTAŞ başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yılını kutlar, yıl dönümü vesilesiyle bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet, minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.
Yeni Üyelerimiz

Gürkan ERTÜRK başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
HABERİN DEVAMI
T.O.B.B. Sigorta Eksperleri İcra Komitesi' nden Türkiye Sigorta Birliği (TSB)' ye Ziyaret

T.O.B.B. Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve Komite Üyeleri 04 Ekim 2018 Perşembe günü T.O.B.B. Sigortacılık Müdürü Sayın Mevlut SÖYLEMEZ' in de katılımı ile Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Sn. Can Akın ÇAĞLAR' ı makamında ziyaret etti.