TÜM HABERLER
Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi (USFK) Yönetim Kurulu ile bir araya geldik

TOBB SEİK ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Dernek Başkan Yardımcımız Sayın M.Yaşar ERDOĞAN ve Dernek Genel Sekreterimiz Sayın Cem BALKAN, USFK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim DÜZENLİ, USFK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sezer ÖZDEMİR, USFK Teknik Kurul Başkanı Sayın Osman TÜKEN ve USFK Teknik Kurul Üyesi Sayın Fettah ÇAKIR ile Sigorta Eksperleri Merkezimizde bir araya geldik.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramınızı Kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehit ve gazilerimize minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.
HABERİN DEVAMI
Genel Kurulumuz Sonrası Yeni Dönem ilk Yönetim Kurulu Toplantımız Yapılarak Yönetim Kurulu Görev Dağılımları Gerçekleştirilmiştir.

Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM' in Yönetim Kurulumuza yeni katılan üyelerimiz Sayın Cem BALKAN, Sayın Duran Eren KERİM ve Sayın Fırat ÜNMERİÇ' e yeni görevlerinde başarı dilekleri ile başlayan toplantıda Sayın Başkan, mevcut gündem, devam etmekte olan çalışmalar ile kısa, orta ve uzun vadedeki hedeflerimize değinerek SEİK' in gündem ve çalışmaları hakkında bilgiler vermiştir.
Orman Yangınları Sebebiyle Meydana Gelen Hasarlara İlişkin Açıklama

Ülkemizde devam etmekte olan orman yangınları sebebiyle sigortalı kıymetlerde meydana gelen hasarlara ilişkin açıklamada bulundu.
Bayram Kutlaması

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederiz.
HABERİN DEVAMI
TOBB Türkiye Sektör Meclisleri İstişare Toplantısı, Ticaret Bakanı Sayın Mehmet MUŞ'un katılımıyla TOBB Konferans Salonu' nda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU' nun ev sahipliğinde Sektör Meclisi başkanlarının ve üyelerin yaptıkları çalışmalara yer verilen ve mesleğimizin TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi (SEİK) tarafından temsil edildiği toplantıda mesleğimize ait sorunlar ve çözüm önerilerimiz TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM tarafından aşağıdaki başlıklar altında Sayın Bakan' a aktarılmıştır.
Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Seçim Sonucu

24.06.2021 tarihinde Derneğimizin Olağan Genel Kurulu Radisson Blu Otel Toplantı Salonu İstanbul, Şişli, 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Caddesi No:2 adresinde, meslektaşlarımızın katılımı ile gerçekleşmiştir. Genel Kurula katılarak Mesleğimize sahip çıkan bütün meslektaşlarımıza can ı gönülden teşekkür ederiz.