TÜM HABERLER
19 Mayıs ATATÜRK' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı Kutlarız.

19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı Kutlar,Tüm Gençlerimize Başarı ve Sağlıklı Bir Gelecek Dileriz.
HABERİN DEVAMI
Ağır Vasıta Hasar Ekspertiz Süreçleri,Üst Yapı Hasarlarının İncelenmesi,Hasar Evraklarının Hukuki Tanımlarının Yapılması Eğitimimizin Gerçekleştirildi

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı ve Sigorta Eksperleri Derneğimizin ortaklaşa hazırladığı eğitim faaliyetlerimiz kapsamında " Ekspertiz Evraklarının Hazırlanması, Hukuki Tanımlarının yapılması, Genel Şartların İncelenmesi, Suistimal Hasar Yöntemleri Hakkında bilgilendirme Eğitimimiz Ford Trucks yetkililerin talebine istinaden 12.05.2018 Cumartesi günü Sigorta Eksperleri Merkezi Eğitim Salonumuzda gerçekleştirildi.
Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçildi. Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 74. Genel Kurul'da yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu.​
Anneler Günü Kutlaması

Kutsal varlığımız sevgili annelerimizin, Anneler Gününü en içten dileklerimizle kutlar, ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi rahmet ve minnetle anarız.
Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Seçim Sonucu

28.04.2018 tarihinde Derneğimizin Olağan Genel Kurulu İstanbul Sanayi Odası Odakule Toplantı Salonunda meslektaşlarımızın Dernek tarihimizdeki en geniş katılımı ile gerçekleşmiştir.
Meslektaşlarımıza ve Kamuoyuna Duyuru

Son dönemlerde gerek Derneğimiz Başkanı ve Gerekse Yönetim Kurulu Üyelerimiz hakkında; iş adetleri, ciro miktarları, rant ve rüşvet yoluyla haksız mesleki çıkar elde etme gibi başta sosyal medya hesapları olmak üzere türlü mecralarda yersiz ve mesnetsiz iddialarda bulunulduğu görülmüştür.
23 Nisan Kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlar, tüm çocuklarımıza mutlu, başarılı ve sağlıklı yıllar temenni ederiz.