TÜM HABERLER
23 Nisan Kutlaması

Türkiyе Büyük Millеt Mеclisi'nin 23 Nisan 1920 günü açılması ilе millеt еgеmеnliği rеsmеn hayata gеçirilmiş, Türkiyе Cumhuriyеti'nin kurucusu Mustafa Kеmal Atatürk, ulusal еgеmеnliğin ilan еdildiği bu anlamlı günü, gеlеcеğimizin güvеncеsi çocuklarımıza bayram olarak armağan еtmiştir.
HABERİN DEVAMI
Orta Anadolu Bölge Temsilciliğimiz Kayseri Ticaret Odası Sektörel Meslek Komitesi Toplantısına Katıldı

Derneğimizin Orta Anadolu Bölge Temsilciliği olarak Bölge Temsilcimiz Sayın Adil Taş, Dernek Bölge Yönetiminde görevli üyemiz Sayın Doğan Demir, bölgede görev yapmakta olan
Yeni Üyemiz

Sayın Cumali GÜL başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
Yeni Üyemiz

Sayın Sacide ERDEM başvurusu üzerine yeni üyemiz olmuştur.
HABERİN DEVAMI
Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı SEDEV Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

23.03.2019 tarihinde Vakfımızın Olağan Genel Kurulu Sigorta Eksperleri Merkezi - Şişli adresindeki meslektaşlarımızın geniş katılımı ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştirilmiştir.
18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlaması

Kimilerine göre değil tüm Cihana göre, tarihin akışını değiştiren, bir milletin ana yurdunu savunmak için dönemin son teknolojisi ile üretilmiş savaş araçları ve dünyanın birçok yerinden gelen işgalci kuvvetlere karşı, tarifsiz fedakarlık ve kahramanlıkla, çoğu çocuk denecek yaşta on binlerce isimsiz kahramanını şehit verip bir nesli feda ederek, tarihe altın harflerle ‘'ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ‘'sözünü yazdığı ‘'ÇANAKKALE ZAFERİ ‘'mizin 104. yılını kutladığımız bugün, bizlere bu onur ve gururu yaşatan, vatan, şeref ve namusları için vücutlarını siper eden, her karışı şehit kanı ile sulanmış vatan topraklarını emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Dünya üzerindeki tüm kadınların çağdaş yaşam standartlarında, özgür ve mutlu bir yaşam sürmesi dileklerimizle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.