Vefat ve Başsağlığı

Ordu’da faaliyet gösteren üyelerimizden Sayın Ertan YÜKSEL’ in oğlu Kürşad YÜKSEL’in vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cenazesi 17.07.2024 Çarşamba günü saat 10.00'da Altınordu İlçesi Eski kamyon garajı mevkii Toki Evlerindeki evinin önünde helallik alındıktan sonra öğle namazını takiben Ordu, Ulubey Güzelyurt Köyü Şuayip Camiinden kaldırılarak aile kabristanlığına defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ahmet Nedim ERDEM            Selim KESİCİ                                         Tamer TOPAL
TOBB SEİK                             Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği         Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı
Başkanı                                  Başkanı                                                    Başkanı

Ertan YÜKSEL

Tel. : 0532 701 63 75
E-posta: ertan.yuksel@hotmail.com

Bu sayfa en son 17.07.2024 tarihinde güncellenmiştir.