Yeni Yıl Kutlaması

Değerli Meslektaşlarımız ve Değerli Ofis Çalışanları,

Bir yılı daha geride bırakırken mesleğimizin geleceği için yeni umutlar ile dolu yeni bir yıla giriyoruz.

85 yıllık bir geçmiş ve tecrübeye sahip, mesleğimizin ilk ve en köklü kuruluşu olan Derneğimiz, Sigorta Eksperliği Mesleğinin geleceği için çalışmalarını aynı hızda sürdürmekte ve mesleğimizi geleceğe taşımak için elinden gelen her türlü emeği harcamakta ve çabayı göstermektedir. Mesleğimiz ve meslektaşlarımıza olan inanç ile 2020 yılında da TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitemiz, Kurullarımız, Bölge ve İl Temsilcilik Kadrolarımız, Komisyonlarımız ve Komitelerimiz, Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımız (SEDEV) ve mesleğimizin faaliyet gösteren tüm dernekleri ile birlikte, güçlü ve büyük bir ekip olarak, sektörün diğer paydaşları ile koordinasyon içerisinde, katılımcı, demokratik ve şeffaf bir yapıda, mesleğimizin geleceğini doğru bir şekilde planlayarak, yepyeni ve saygınlığı en üst seviyede, ekonomik olarak ferahlamış, kuralları ve sınırları belirli, bilimsel ve teknolojik alt yapısı oluşmuş, kurumsal ve dinamik bir eksperlik mesleği için her türlü çabayı gösteriyor, çalışmayı yapıyor olacağız.

Bu bilinç ve düşüncelerle yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm meslektaşlarımız ve değerli ofis çalışanları ile gönülden paylaşıyor, yeni yılın mesleğimiz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni yılınızı en içten duygularımız ile kutluyoruz.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği
                                                                                Yönetim Kurulu
                                                                                     Başkan
                                                                          Ahmet Nedim ERDEM

Bu sayfa en son 31.12.2019 tarihinde güncellenmiştir.