Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi (USFK) Yönetim Kurulu ile bir araya geldik

TOBB SEİK ve Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Dernek Başkan Yardımcımız Sayın M.Yaşar ERDOĞAN ve Dernek Genel Sekreterimiz Sayın Cem BALKAN, USFK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim DÜZENLİ, USFK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sezer ÖZDEMİR, USFK Teknik Kurul Başkanı Sayın Osman TÜKEN ve USFK Teknik Kurul Üyesi Sayın Fettah ÇAKIR ile Sigorta Eksperleri Merkezimizde bir araya geldik.

Toplantımızda 3 – 5 Mart 2022 Tarihinde Antalya’ da düzenlenecek olan Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi ile ilgili istişarede bulunduk. İlk defa gerçekleştirilecek organizasyonun başta Sigortacılık Sektörümüz olmak üzere tüm katılımcılara ve Ülkemize hayırlı olması dileklerimiz ile Sayın Başkan İbrahim Düzenli ve nezdinde tüm Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diler, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 21.09.2021 tarihinde güncellenmiştir.