TÜSED Olarak RS Otomotiv Grubu’ nu RS Servis Oto Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük Binasında Ziyaret Ettik

TÜSED Olarak RS Otomotiv Grubu’ nu RS Servis Oto Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük binasında ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Sayın Ünal ÜNALDI, Tur Assist Genel Müdürü Sayın Timur Selçuk TURAN ve RS Boyasız Onarım Marka Başkanı Sayın Eray AFET‘ in katıldığı toplantıda RS Otomotiv Grubu Hizmetleri hakkında bilgiler alarak, eksperlik mesleğinin gelişimi için birlikte neler yapılabileceğine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. TOBB SEİK Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Sayın Selim KESİCİ, Dernek Finans Direktörü Sayın Savaş BOZDEMİR ve Dernek Genel Koordinatörü Sayın Ufuk YALÇIN’ ın katılmış olduğu ziyarette sigorta eksperliği mesleğine olan katkılarından dolayı teşekkür plaketimizi Dernek Başkanımız Sayın Selim KESİCİ Sayın Ünal ÜNALDI’ ya taktim etti.

Bu sayfa en son 24.11.2023 tarihinde güncellenmiştir.