Sigorta Eksperleri Derneği Ford Otosan İnönü Kamyon, Motor ve Aktarma Organları Fabrikasını Ziyaret Etti.

Sigorta Eksperleri Derneği, Ford Trucks SSH Departmanı ve Ford Trucks Bayi Temsilcileri birlikte yürütmekte oldukları Tamir, Onarım, Demontaj ve Montaj Sürelerinde Standart Oluşturulması, Emniyet Parçaları ve Güvenli Onarım Yöntemleri Çalışması kapsamında 21 Ekim 2016 tarihinde Ford Otosan İnönü Motor ve Aktarma Organları Fabrikasında bir araya geldi.

Toplantıda Ford marka kamyonların tamir, onarım, demontaj ve montaj sürelerinin Ford Trucks Bayileri arasında farklılıklar gösterdiği ayrıca eksperler arasında da değerlendirme farklılıklarının olduğu ifade edildi. Bu durumun giderilmesi adına sürelerin katılımcı grupların belirleyecekleri komiteler arasında karşılıklı görüşülerek ortak müşterekte belirlenmesi için çalışma yapılmasına karar verildi. Bu çalışma ile gerek eksper gerekse servislerin ekspertiz sürecinde daha standart ve hızlı sonuçlara ulaşmasının sağlanması hedeflendiği ifade edildi. Toplantıda Emniyet Parçaları ve Güvenli Onarım Yöntemleri konularında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Tarafların oluşturacağı çalışma komitelerinin belirlenerek 2016 Kasım ayı içerisinde düzenlenecek ikinci bir toplantıda bir araya gelmesi kararlaştırıldı.

Toplantı sonrasında fabrika gezisi düzenlenerek motor, aktarma organları ve kamyon üretim süreçleri eksperlerce yerinde incelendi.

Tüm kadrosu ile toplantıyı organize eden ve katılım sağlayan Ford Otosan Satış Sonrası Hizmetler Ekibi’ ne, Ford Trucks Bayi Temsilcileri’ ne ve emeği geçen tüm katılımcı meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 27.10.2016 tarihinde güncellenmiştir.