Sigorta Araştırmacıları ve Uzmanları Derneği SİAD’ dan SED’ e Plaket

Sigorta Araştırmacıları ve Uzmanları Derneği SİAD’ ın 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı 21/10/2017 tarihinde İstanbul Radisson Blu Conference & Airport Hotel’ de gerçekleştirildi. Toplantıda SİAD’ ın Kuruluşu ve Faaliyetleri ile ilgili desteklerinden dolayı Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM’ e plaket verildi. Toplantıya SED’ i temsilen Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Oğuz Vasıf İPKİN ve Sayın Murat Cumhur YENİHAYAT katıldılar. SİAD Başkanı Sayın Aydın ELİDAR tarafından verilen plaketi Sayın Ahmet Nedim ERDEM adına alan Sayın Oğuz Vasıf İPKİN konuşmasında, SED’ in 15 ayrı Bölge ve İl Temsilciliği ile birlikte SİAD’a her türlü destek ve iş birliğine açık olduğunu ifade etti.

SİAD Başkanı Sayın Aydın Elidar ve Sayın Yönetim Kurulu Üyeleri’ ne görevlerinde başarılar dileriz.

Bu sayfa en son 8.11.2017 tarihinde güncellenmiştir.