SED ile SEDEV Her Zaman Zirvede.

Dağ Keçileri Dağcılık Kulübü Üyeleri, Kulüp Başkanı Burak Saral liderliğinde Konya Aydos Torosların 3440 mt. ile 2. En yüksek zirvesini hedefledi. 16/12/2016 Cuma akşamı uçak ile Nevşehir’ e oradan da 3 saat süren karayolu yolculuğu ile zirveye en yakın Kayasaray Köyü’ ne geçildi. Gece saat 02:00 sıralarında ekipmanlar Traktörler yardımı ile kamp alanına ulaştırıldı. 1.900 mt. rakım ve -20 derecede konaklayan ekip Cumartesi gece 02:30 sularında zirve için yola çıktı. Rakım 2.900 mt. ye ulaştığında kar kalınlığı 1,5 mt. olmuştu. Yoğun kar sebebi ile dönüş kararı alındı. Macera boyunca SED ve SEDEV flamaları ekibe eşlik etti. Pazar günü saat 14:00 sıralarında kamp sona erdirilerek İstanbul’ a dönüş yolculuğu başladı.

04/05 - 02 /2017 tarihinde batı Torosların en yüksek zirvesi Kızlar Sivrisi’ nde flamalarımızın yeniden açılması hedefleniyor.

Başta Sn. Burak Saral olmak üzere etkinliğe katılan tüm Dağ Keçileri Dağcılık Kulübü Üyeleri’ ne, Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı flamalarını Türkiye’ nin çeşitli dağ zirvelerinde açma planını organize eden Sigorta Eksperleri Derneği Başkan Vekili Sn. Ulaş Erdoğan ve Sigorta Eksperleri Derneği Disiplin Kurulu Üyesi Sn. Talat Halimoğlu’ ya teşekkür ederiz.

žlgili Fotožraflar

Bu sayfa en son 23.12.2016 tarihinde güncellenmiştir.