Oto Branşında Suistimal Hasar ile Mücadele Yöntemleri Eğitimimizin Dördüncüsü Ordu İlinde Gerçekleştirildi.

Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımızın ortaklaşa hazırladığı eğitim faaliyetlerimiz kapsamında "Oto Branşında Suistimal Hasar ile Mücadele Yöntemleri Eğitimi'nin Dördüncüsü Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz Bölge Temsilciliklerimizin talebine istinaden 16/12/2017 Cumartesi günü Ordu Aktuğ Otel'de gerçekleştirildi.

Sigorta Eksperi Sayın Aydın Elidar tarafından verilen eğitimimize, meslektaşlarımız ve ofis çalışanları katıldı. Eğitimde Suistimalin (fraud) tanımı, oluşum aşamaları, suistimal ile mücadelenin önemi ve zorluğu, mücadelede Avrupa yaklaşımı, mücadelede Türkiye yaklaşımı, sık karşılaşılan suistimal türleri, suistimalle mücadele yöntemleri ile eksper ve ofislerince dikkat edilmesi gereken hususlar ele alınarak, ekspertiz süreçlerinde daha etkin sonuç alabilmeleri hususlarında katılımcılar bilgilendirildi.

Eğitime SEİK Üyesi Sayın Tayfun Ermetin'de katılarak bizleri onurlandırdı.

23 Meslektaşımız ile 58 ofis çalışanımız olmak üzere 81 kişilik yoğun bir katılım ile gerçekleşen eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Eğitimde emeği geçen eğitmenimiz Sayın Aydın Elidar' a, bizlere her konuda desteğini esirgemeyen SEİK Üyesi Sayın Tayfun Ermetin' e, Vakıf Başkan Vekili ve Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Adem İren' e, Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz ve Doğu Karadeniz Bölge Temsilcimiz Sayın Gökmen Hacıalioğlu' na, Sigorta Eksperleri Derneği Orta Karadeniz Bölge Temsilcimiz Sayın Nurhan Ünal' a, Doğu Anadolu Bölge Temsilcimiz Sayın Cemalettin Ballıca' ya ve Sigorta Eksperleri Derneği Eğitim Komitesi Üyelerine teşekkür ederiz.

İlgili Fotoğraflar

Bu sayfa en son 20.12.2017 tarihinde güncellenmiştir.