OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİ

İstanbul. 21.05.2021
Sayı:      2021/85

Sayın Üyemiz,

Bir önceki duyurumuzda 28 Mayıs 2021 Cuma günü yapılacağını duyurduğumuz Genel Kurul Toplantımız, T.C. İçişleri Bakanlığı’ nca yayımlanan 16 Mayıs 2021 Tarihli Kademeli Normalleşme Tedbirleri Genelgesi ile 1 Haziran sonrasına ertelenmiş olduğundan;

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı 04 Haziran 2021 Cuma günü saat 11.00’de İstanbul, Şişli Merkez Mah. Abide-i Hürriyet Cad. No:183 K:2’deki Dernek Merkezinde yapılacaktır.

Bu toplantıda salt çoğunluk sağlanamaz ise, ikinci toplantı 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 11:00’de Radisson Blu Otel İstanbul, Şişli, 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Caddesi No:2 adresinde yapılacaktır.

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 21 No' lu Kararı ile 15.03.2021 tarihinden itibaren, sivil toplum kuruluşları tarafından, düzenlenecek Genel Kurul dahil kişilerin bir araya gelmesine neden olan her türlü etkinliklerin girişlerinde ve dernek lokali girişlerinde HES kodu kontrollerinin yapılması zorunluluğu getirilmiş olup söz konusu karar gereği toplantımıza katılacak üyelerimizin HES kodlarını yanlarında bulundurmaları ve COVİD-19’ a karşı bireysel tedbirlerini almış olmaları önem arz etmektedir.

Toplantı tarihine kadar T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanacak yeni COVİD-19 tedbirleri doğrultusunda olabilecek değişiklikler tarafınıza bildirilecektir.

Üyelerimize duyurur, iştirakini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği

GÜNDEM :
1- Kayıt
2- Açılış ve Divan Seçimi
3- Saygı duruşu
4- Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması
5- Denetçiler raporunun okunması
6- Raporlar üzerinde görüşmeler
7- Yönetim Kurulunun ibrası
8- Denetçilerin ibrası
9- Tüzük değişikliği
10- Genel görüşme
ARA
11- Seçimler
12- Kapanış

Bu sayfa en son 25.05.2021 tarihinde güncellenmiştir.