Derneğimiz Oto Dışı Branşlarda Çalışan Yönetim Kurulu Üyeleri TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Sigorta Eksperleri İcra Komitesi tarafından 14 Eylül 2018 Cuma günü Birlik İstanbul Hizmet Binası’ nda gerçekleştirilen Motorlu Araç Sigortaları Dışındaki Hasarlarda Uygulanacak Asgari Ekspertiz Ücret Tarifesi Hk. İstişare Toplantısı’ na katıldı.

Toplantı Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği, Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği, Ege Sigorta Eksperleri Derneği, Akdeniz Sigorta Eksperleri Derneği, Oto Dışı Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Temsilcileri ile TOBB Sigortacılık Müdürü Sayın Mevlut SÖYLEMEZ’ in katılımları ile Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Sayın Ahmet Nedim ERDEM’ in moderatörlüğünde gerçekleşti.

İstişare toplantısında Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Müdürlüğü ‘ ne sunulmak üzere hazırlanan Motorlu Araç Sigortaları Dışındaki Hasarlarda Uygulanacak Asgari Ekspertiz Ücret Tarifesi Yönetmelik Taslağı üzerinde görüşülerek branşlar bazında ortak müşterekte alınan kararlar doğrultusunda talep edilecek taslağa son hali verildi.

Toplantıya katılarak mesleğimize hizmet eden bütün Dernek, Vakıf Yöneticisi ve meslektaşlarımız ile toplantımız da mesleğimizin sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgi, çözüm yolu üretilmesi adına verdiği katkı, destek, anlayış ve ev sahipliği için TOBB Sigortacılık Müdürü Sayın Mevlut SÖYLEMEZ’ e teşekkür eder, Mesleğimiz ve Meslektaşlarımız için ciddi kazanımlar sağlayacağına inandığımız, tüm gerekçe ve dayanakları ile detaylı olarak sunumuna hazırlanılmış olan taslak tarifenin Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Müdürlüğü‘ nce talep ettiğimiz şekli ile onaylanarak, yönetmelikle hayata geçirilmesini canı gönülden temenni ederiz.

Bu sayfa en son 18.09.2018 tarihinde güncellenmiştir.