HDI Sigorta' dan Derneğimize Ziyaret

HDI Sigorta Genel Müdürü Sayın Ahmet Ceyhan Hancıoğlu ve Oto / Otodışı Hasar, Denetim, Lojistik ve Araştırma Direktörü Sayın Necmettin Gündoğdu Derneğimizi ziyaret etti.

01/08/2018 Günü Yeni Dernek Merkezimizde gerçekleşen ziyarette Sayın Ahmet Ceyhan Hancıoğlu, merkezin açılışına çok istemesine karşın katılamadığını söyleyerek Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi, kullanışlı ve modern yeni dernek merkezini sektörün hizmetine kazandırmış olmaları ayrıca dernek ve SEİK seçimlerinde sağlamış oldukları başarılardan dolayı tebrik etti. Sektörün bileşenleri olarak sigorta şirketleri ve eksperlerin birlikte modeller geliştirmesinin sektöre son derece olumlu katkılar sağlayacağına inandığını ifade eden Sayın Hancıoğlu sektör maliyetlerinin, dolayısıyla poliçe fiyatlarının, ancak doğru hasar tespiti ile makul seviyelere çekilebileceğini, bu sayede sigortalılık oranlarının artarak başta tüketici olmak üzere sektörün tüm bileşenlerinin kazanacağını, mağduriyetlerin önüne geçilebileceğini söyledi. Eksper Danışma Kurulu projelerinin aynı hızda devam ettiğini vurgulayan Sayın Hancıoğlu "HDI Sigorta, SED’ in geliştireceği projelerde her zaman işbirliğine açıktır” dedi.

Toplantıda SEİK Başkanı ve Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim Erdem, "Şahsım ve SEİK ile Dernek Yönetimine seçilen tüm arkadaşlarım, üzerimize yüklenen misyon ve sorumluluğun bilinci ile eksperlik mesleği ve sektör için faydalı olacak her türlü çalışmayı yapacağız. Sorunları belirlendik, çözümlerini yöntemlerini oluşturduk, stratejik olarak vadeleri belirlemekteyiz, mesleğimizin yol haritasını çizeceğiz ve bu süreçte sigortalı, sigorta şirketi, acente ayırmaksızın sektörün tüm paydaşları ile bir bütünlük içerisinde hareket etmeye hazırız.” dedi. Sayın Erdem, Genel Müdür Sayın A. Ceyhan Hancıoğlu ve Oto / Oto Dışı Hasar, Denetim, Lojistik ve Araştırma Direktörü Sayın Necmettin Gündoğdu‘ ya ziyaretleri için teşekkür etti.

Toplantıda söz alan SEİK Başkan Vekili ve SEDEV Başkanı Sayın Fikret Gülbahar ise Vakfımızın sektörün hizmetine sunduğu ve bazı sigorta şirketleri ile nihai tüketicinin yoğun olarak kullanmakta olduğu Değer Kaybı Yazılım Portalı hakkında bilgi aktarımında bulundu. Sayın Hancıoğlu Portalın HDI Sigorta tarafından da kullanılmaya başlanacağını ifade etti.

Sayın HDI Sigorta Yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu sayfa en son 3.08.2018 tarihinde güncellenmiştir.