Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Kıymetli Meslektaşımız ve Değerli Ofis Çalışanları,

Cumhuriyet Bayramı'nın 94. yılını kutlar, yıl dönümü vesilesiyle bizlere Cumhuriyetimizi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşerek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet, minnet, saygı ve şükranlarımızı sunarız.

Yalçın KAYA                                     Ahmet Nedim ERDEM                Fikret GÜLBAHAR
TOBB Sigorta Eksperleri İcra        Sigorta Eksperleri Derneği          Sigorta Eksperleri Dayanışma
Komitesi Başkanı                             Başkanı                                        ve Eğitim Vakfı Başkanı

Bu sayfa en son 27.10.2017 tarihinde güncellenmiştir.