A.L.C. Otomotiv' den Sigorta Eksperleri Merkezi' ne Ziyaret

A.L.C. Eren Otomotiv İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mahmut ŞEVLUK ile Genel Müdür Yardımcısı Sayın Erhan HAZİNEDAR 25/01/2018 Perşembe günü Sigorta Eksperleri Derneği Genel Merkezini ziyaret ederek Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler.

Toplantıda Sayın Erhan HAZİNEDAR A.L.C. Otomotiv’ in faaliyetleri hakkında bilgiler vererek 2018 yılında Türkiye genelinde yeni hizmet merkezleri açarak bayi ağlarını genişleteceklerini ve hizmet çeşitliliğini arttıracaklarını ifade etti. Sayın HAZİNEDAR ayrıca yeni Sigorta Eksperleri Merkezinin tüm Eksper camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Sayın Mahmut ŞEVLUK Eksperlerin sistem içindeki rolünün önemine değinerek A.L.C. Otomotiv’ in onarım başarısı ve operasyonel hızının Sektör için avantaj olduğunu söyledi.

A.L.C. Otomotiv yetkililerine ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunar, faaliyetlerinde başarılar dileriz.

Bu sayfa en son 31.01.2018 tarihinde güncellenmiştir.