29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Kıymetli Üyemiz ve Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Özgürlük ve tam bağımsızlık için bir halkın liderine, liderinin de halkına duyduğu inanç ve güvenin eseri olarak kurulan Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır. İsmimizin başında yer alan Türkiye ifadesinin gururu ve sorumluluk bilinci ile ülkemize ve mesleğimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK ve Silah Arkadaşları olmak üzere, vatanı, bayrağı ve istiklâli uğruna canını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Cumhuriyetimizin 101. Yılını, geleceğe ümit, inanç, azim, gayret ve kararlılık ile kutluyoruz.

Ahmet Nedim ERDEM        Selim KESİCİ                                               Tamer TOPAL
TOBB SEİK                          Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği           Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı
Başkanı                                Başkanı                                                        Başkanı

Bu sayfa en son 25.10.2024 tarihinde güncellenmiştir.