Sigorta Eksperleri Derneği Seçim Sonucu ve Teşekkür

İstanbul.22.04.2014
Sayı : 2014/88

Değerli Meslektaşlarım

19.04.2014 tarihinde Olağan Genel Kurulumuzda yapılan seçim sonucunda kaybeden taraf olmamıştır. Bilakis eksperlik mesleği ve eksperler bir bütünlük halinde kazanmıştır.

Genel Kurula katılarak Sigorta Eksperlik Mesleğine sahip çıkma iradesi gösteren bütün meslektaşlarıma can ı gönülden teşekkür ederim. Genel kurulda yaşanan saygı, sevgi ve nezaket ortamının bundan sonra bozulmadan, bir bütünlük içerisinde devam edeceğini görmek bütün meslektaşlarımızı duygulandırdığı gibi, ziyadesi ile de mutlu etmiştir.

Bundan sonraki süreçte sigorta eksperlik mesleğine ne kazandırabiliriz? Bunun mücadelesini hep birlikte el ele vereceğimizi görmek, beni ve katılımcı diğer meslektaşlarımızı gelecek güzel günlere dair umutlandırmıştır.

Geçmişten bugüne kadar, yaşanan çekişmelerin, itiş kakışların, ötekileştirmelerin, mesleğimize bir fayda sağlamadığı gibi, mesleğimizi geriye götürdüğü de hepimizin malumlarıdır

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu olarak yeşeren bu umutları yıkmadan, mesleğimize hep birlikte sahip çıkarak, kimsenin kimseyi ötekileştirmesine fırsat vermeden, bir bütünlük içerisinde, gerginliklerin ve kısır çekişmelerin içerisinde bulunmadan, adım adım amaca doğru yöneleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

.

Yeni yapılan genel kurul la artık mesleğimizde temiz ve yeni bir sayfa açılmıştır. Bizlere düşen bu temiz sayfalara mesleğin en güzel ilklerini yazmaktır. Siz değerli meslektaşlarımızın katkıları ve bizlere olan inançları ile bu yolda yılmadan ve eğilmeden yürümeye devam edeceğiz. Bu heyecanı ve umutları devam ettirebilmemiz, sizlerin bize olan destek ve eleştirileri sayesinde gerçekleşecektir.

Dernek Yönetimine aday olan değerli ağabeyim Orhan ÜSTÜNDAĞ ın, gerek seçim sürecinde, gerek genel kurulda göstermiş olduğu nezaket, olgunluk ve hassasiyeti için kendisine, mesleğim ve meslektaşlarım adına sonsuz teşekkür ederim. Göstermiş olduğumuz bu tavrın bundan sonraki süreçte meslekte yaşanacak diğer seçimlere ve kişilere örnek olmasını temenni ederim.

Ayrıca uzun zamandan beri bütün meslektaşlarımızın görmeyi arzu ettiği tabloyu bizlere yaşatan, şahsımı ve genel kurul üyelerini kırmayarak, el ele verip aradaki dargınlığı ortadan kaldıran, genel kurulda meslektaşlarımızın gözlerinin dolmasına sebep olan, bundan sonraki sürecin birlik ve beraberlik içerisinde olacağı mesajlarını veren, değerli başkanlarımız Sn Yalçın KAYA ve Sn Tayfun ERMETİN e meslektaşlarım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Değerli meslektaşlarım birlik ve beraberlik içerisinde olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Projelerimiz hazırdır, bunların alt yapı çalışmaları için birçok meslektaşıma görev düşmektedir. Bu çalışmalarda herkesin inançla görev alacağından şüphem yoktur. Dernek üzerinden gerekli bilgilendirmeler hızlı ve etkin bir biçimde yapılacaktır. Mesleğimize ilişkin proje ve fikirleri olan değerli meslektaşlarımın bunları bizlerle paylaşmaları halinde projeleri değerlendirilerek, gerekli bütün adımlar atılacaktır.

Sigorta Eksperlik mesleği üzerinde oluşan bu aydınlık atmosferin sürdürülebilmesi ve mesleğimizin amaçlarına ulaşabilmesi için tüm meslektaşlarımı, oluşan bu süreçte göreve çağırıyor ve tüm kalbimle BENLİĞİ BIRAKIP BİZ OLMA MÜCADELESİNE DAVET EDİYORUM.

Sigorta Eksperleri Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Ahmet Nedim ERDEM

BİZ BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Bu sayfa en son 23.06.2014 tarihinde güncellenmiştir.