Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı SEDEV Olağan Genel Kurul Toplantısı İle İlgili Sigorta Medya Web Sayfasında Yayımlanan Haber

SEDEV iki yıllığına Tamer Topal'a emanet

SEDEV iki yıllığına Tamer Topal’a emanet

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı’nın (SEDEV) olağan genel kurul toplantısında Tamer Topal başkanlığa seçildi. Vakfı iki yıllığına yönetecek olan yeni yönetim kurulu da ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

SEDEV’in yeni Başkanı Tamer Topal

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı’nın (SEDEV) olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Vakfın merkezinde 23 Mart’ta gerçekleştirilen genel kurulda Tamer Topal başkanlığa seçildi. Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkan Vekilliği görevini de yürüten Topal, vakfı iki yıllığına yönetecek.

SEİK ve TÜSED Başkanı Ahmet Nedim Erdem, genel kurulun ilk bölümünde yaptığı konuşmada; sigorta eksperlik mesleğindeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Erdem’in konuşmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço ve gelir-gider tablosu okundu. Daha sonra vakfın Yönetim ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibrası yapıldı.

İlk demecini SigortaMedya’ya verdi

SEDEV’in yeni başkanı Tamer Topal, SigortaMedya’ya verdiği özel demeçte; "Mesleğimizin gelişimi için yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte elimizden geleni yapacağız. Bizim için önemli olan sigorta eksperlik mesleğinin gelişimi. Vakfımızın temel hedefi üyelerimizle dayanışma içinde olmaktır. Günümüz dünyasını ve teknolojisini yakından takip edip, üyelerimizle bilgi paylaşımı yapacağız” diye konuştu.

Üyelere yönelik sosyal faaliyetler de gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyen Topal, "İlk etkinliğimizi Mayıs ayında gerçekleştireceğiz. Eylül ayında da mesleki bilgilendirmelere başlayacağız” dedi.

SEDEV’in yeni yönetim kurulu ise şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil)

Başkan: Tamer Topal

2.Başkan: Cemalettin Ballıca

Genel Sekreter: Ziya Samim Boysan

Muhasip Üye: Kasım Kaya

Üyeler: Burak Soydan Akçay, Aşkın Yanık, Mehmet Hilmi Dinçman

Yönetim Kurulu (Yedek): İlhan Özalp, Ali Semirgin

Denetleme Kurulu (Asil); Adem İren, Yaşar Uysal, Serkan Okan Gökeer.

Denetleme Kurulu (Yedek): Ali Akgün, Aynur Süngü

Bu sayfa en son 28.03.2019 tarihinde güncellenmiştir.