Eksperler Merkezimizin Açılış ve 83.Plaket Törenimizle ilgili Sigorta Haber Web Sayfasında Yayınlanan Haber

Sigorta Eksperleri Derneği, Yeni merkezine taşındı.

Sigorta Haber olarak SED Sigorta Eksperleri Derneği'nin Merkez Mahallesi, K:, O-1, Abide-i Hürriyet Cd No:183, 34381 Şişli/İstanbul adresindeki yeni merkezini ziyaret ettik. 24 Şubat resmi açılıştan önce Derneğin yeni merkezini ziyaret eden Sigorta Haber Genel Yayın Yönetmeni Erhan NAVRUZ şu sözlere yer verdi; Sigorta Eksperleri'nin yeni merkezi eksperlere yakışır bir adreste ve dizayn ile faaliyetlerine devam ediyor. Gördüğüm kadarıyla moderntoplantı salonları ve modern ofis ortamıyla daha başarılı ve verimli işlere imza atılacak. Bu vesile ile SED Başkanı Ahmet Nedim ERDEM ve yönetimini kutlamak isterim.

İlgili Haber Linki İçin TIKLAYINIZ
Bu sayfa en son 28.02.2018 tarihinde güncellenmiştir.