Sektörden Haberler

ERGO Türkiye'nin yeni CEO'su Yıldırım Türe

ERGO Türkiye'de CEO'luk görevine, 15 Kasım 2012 tarihinden bu yana ERGO Türkiye Satış ve Pazarlama'dan sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevini yürüten Yıldırım Türe atandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 74. Genel Kurulu

TOBB 74. Genel Kurulu Birlik Başkanı seçimi 15 Mayıs 2018 Salı günü 11:30 ‘ da Birlik Yönetim Kurulu, Konseyler ve Yüksek Disiplin Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi ise 15 Mayıs 2018 saat 13:30' da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal tesislerinde yapılacaktır.

Sigorta Tatbikatçıları Derneği Başkanlığı'na yeniden Fahri Altıngöz seçildi

Sigorta Tatbikatçıları Derneği'nin 2018 Olağan Genel Kurulu toplantısında yapılan seçimde derneğin başkanlığına yeniden Fahri Altıngöz seçildi.

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği'nin Başkanı Yeniden Can Akın Çağlar

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği'nin Olağan Genel Kurulu'nda Can Akın Çağlar Birlik Başkanı seçildi.

T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Sn. Murat KAYACI Oldu

Sayın Murat KAYACI 16.03.2018 tarihi itibarıyla T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü olarak göreve başladı. Sigortacılık Genel Müdürlüğü'ne bir süredir Sn. Dr. N.Şerif Çakırsoy vekalet ediyordu.

AXA Sigorta'nın yeni CEO'su Yavuz Ölken

AXA Sigorta'nın yeni CEO'su Yavuz Ölken oldu. 1 Nisan'da görevini Ölken'e devredecek Guillaume Lejeune ise AXA Global RE'nin (Global Reinsurance) CEO'su olarak atandı.

SBM'nin Merkez Müdürlüğü'ne Murat Hakseven atandı

Türkiye'de sigortacılık sektörünün bilgi merkezi görevini sürdüren Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin (SBM) Merkez Müdürlüğü'ne Murat Hakseven getirildi.

Aksigorta'da Atama

Aksigorta Bireysel Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığına Tolga Tezbaşaran atandı

Generali'de Genel Müdür Başyardımcısı Savre oldu

Generali Sigorta'da Teknik ve Reasürans, Hasar, Ürün Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Başyardımcılığı görevine Patrick Savre getirildi.

Sigorta sektörünün yakından tanıdığı Coşkun Gölpınar Doğa Sigorta'da genel müdür yardımcısı olarak göreve başlıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu Coskun Gölpınar

Dr. N.Şerif Çakırsoy Sigortacılık Genel Müdürü

Dr. N.Şerif Çakırsoy, 19.01.2017 tarihi itibarıyla TOBB Sigortacılık Genel Müdürü olarak göreve başladı.

M. Akif Eroğlu TSB Yönetim Kurulunda

Liberty Sigorta Genel Müdürü Ragıp Yergin'in istifası sonrasında boşalan TSB Yönetim Kurulu Üyeliğine, Komite'nin geçtiğimiz gün yaptığı seçimde oy birliği

Defne Türkeş Liberty Sigorta'ya Genel Müdür Olarak Atandı

Liberty Mutual Insurance Group bünyesindeki Liberty Sigorta, 2009 yılından bu yana Şirketin Genel Müdürü olarak görev yapan Ragıp Yergin'in görevinden 1 Eylül 2014 tarihi itibariyle istifa etmesi ile birlikte, Defne Türkeş'in bu tarihten itibaren

SBM Mobil Sigorta Sorgu Uygulamasını Yayına Geçirdi

Mobil Sigorta Sorgu Uygulaması Hakkında

Sigortalı Dergisinde Yayınlanan "Trafik ve Kaskoda Hasar Raporları 738 bin 541'e yükseldi" Başlıklı Haber

Eksper raporuna konu olan hasarların yüzde 57'sini kasko ürünleri, yüzde 43'ünü ise trafik ürünleri oluşturdu. Kasko ve trafik ürünlerinde toplam 738 bin 541 adet hasar raporu kayıtlara geçti.

Sigorta Şirketleri, Yılın İlk Yarısında Hasar Gören Kaskolu Araçlar İçin 1,4 Milyar Lira Tazminat Ödedi

Türkiye'de faaliyet gösteren sigorta şirketleri, yılın ilk yarısında hasar gören kaskolu araçların sahiplerine 1,4 milyar lira tazminat ödedi.

3.Ulusal Sigorta Sempozyumu

Dünya Gazetesinde Yayınlanan "Sigortalı konut sayısı 6.4 milyona ulaştı" Başlıklı Haber

MHP'li Yeniçeri'nin soru önergesini yanıtlayan Babacan, sigortalı konut sayısının yaklaşık 2,4 milyon artarak 6,4 milyona ulaştığını duyurdu.
Bu sayfa en son 13.05.2013 tarihinde güncellenmiştir.