Sertifikalı Sigorta Eksper Asistanı Yetiştirme Programı Eğitimlerimizin Son Haftası da Tamamlandı

Meslektaşlarımızın personel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik genç ve yeni iş gücü kaynağı sağlamak amacı ile Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımızın ortaklaşa hazırladığı ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sertifikalı Sigorta Eksper Asistanı Yetiştirme Programı eğitimlerimizin son haftası da tamamlandı.

Eğitimde bu hafta Sigorta Eksperleri Derneği Genel Sekreterimiz Sayın Selim KESİCİ tarafından "Oto Dışı Hasar Tespit ve Raporlama Süreçleri” eğitimi, Ankara Sigorta Hasar Uzmanı Sayın Emre YÜKSEL tarafından "Oto Branşında Hasar Tespit ve Raporlama Süreçleri” eğitimi ve Mutluhan Honda Servis Müdürü Sayın Mesut YILDIZ tarafından da "Otomotiv Sektörü ve Hasar ” eğitimi verildi.

30 Aralık 2017 tarihinde yapılacak sınav sonrasında programı başarı ile bitirecek olan kursiyerlere sertifikaları verilecek olup, bir sonraki eğitimin planlaması da yapılmaya başlanmıştır.

Eğitimde emeği geçen Dernek ve Vakıf yöneticilerimize, bu haftaki eğitmenlerimiz Dernek Genel Sekreterimiz Sayın Selim KESİCİ'ye, Sayın Emre YÜKSEL ve Sayın Mesut YILDIZ'a teşekkürlerimizi sunar, kursiyerlerimize başarılar dileriz.

İlgili Fotoğraflar

Bu sayfa en son 26.12.2017 tarihinde güncellenmiştir.