Sertifikalı Sigorta Eksper Asistanı Yetiştirme Programı Eğitimlerimiz 3. Haftasında

Meslektaşlarımızın personel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik genç ve yeni iş gücü kaynağı sağlamak amacı ile Sigorta Eksperleri Derneği ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfımızın ortaklaşa hazırladığı ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Sertifikalı Sigorta Eksper Asistanı Yetiştirme Programı eğitimlerimizin 3. haftası tamamlandı.

Eğitimde bu hafta Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı ve Sigorta Eksperleri Derneği Başkan Vekilimiz Sayın Fikret Gülbahar tarafından "Oto Dışı Branş Poliçelerinin Genel Şartları” eğitimi, Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Savaş Bozdemir tarafından "Kasko Sigortaları Genel Şartları Eğitimi” ve Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Mustafa Yaşar Erdoğan tarafından da "Trafik Sigortaları Genel Şartları” eğitimleri verildi.

2017 Yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak programı başarı ile bitirecek olan kursiyerlere sertifikalarının verilmesi planlanan programımızda kursiyerler 04/12/2017 pazartesi günü itibarı ile eksper ofislerinde staj görmeye başladılar.

Eğitimde emeği geçen Dernek ve Vakıf yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunar, kursiyerlerimize başarılar dileriz.

İlgili Fotoğraflar

Bu sayfa en son 20.12.2017 tarihinde güncellenmiştir.