Ağır Vasıta Hasar Ekspertiz Süreçleri,Üst Yapı Hasarlarının İncelenmesi,Hasar Evraklarının Hukuki Tanımlarının Yapılması Eğitimimizin Gerçekleştirildi

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı ve Sigorta Eksperleri Derneğimizin ortaklaşa hazırladığı eğitim faaliyetlerimiz kapsamında " Ekspertiz Evraklarının Hazırlanması, Hukuki Tanımlarının yapılması, Genel Şartların İncelenmesi, Suistimal Hasar Yöntemleri Hakkında bilgilendirme Eğitimimiz Ford Trucks yetkililerin talebine istinaden 12.05.2018 Cumartesi günü Sigorta Eksperleri Merkezi Eğitim Salonumuzda gerçekleştirildi.

Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Başkanı Sayın Fikret GÜLBAHAR' ın açılış konuşmasıyla başlayan, Vakıf 2. Başkanımız Sayın Adem İREN, SED Başkan Vekilimiz Sayın Tamer TOPAL ve SED Disiplin Kurulu Üyesi Sayın M. Talat HALİMOĞLU tarafından verilen eğitimimize, Ford Trucks Hasar danışmanları katıldı. Eğitimde Ağır vasıta hasar ekspertiz süreçleri, üst yapı hasarlarının incelenmesi, Hasar evraklarının hukuki tanımların yapılması, İletişim ve koordinasyon hususları ele alınarak, ekspertiz süreçlerinde daha etkin sonuç alabilmeleri hususlarında katılımcılar bilgilendirildi.

Eğitime Ford Bölge Müdürü Sayın Erkan ÖZTÜRK' de katılarak bizleri onurlandırdı.

17 kişilik Ford Trucks Hasar Danışmanının katılımı ile gerçekleşen eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Eğitimde emeği geçen eğitmenlerimiz Sayın Adem İREN, Sayın Tamer TOPAL ve Sayın M. Talat HALİMOĞLU' na, eğitimize gelerek desteğini esirgemeyen Sayın Erkan ÖZTÜRK' e ve Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı Eğitim Komitesi Üyelerine teşekkür ederiz.

İlgili Fotoğraflar

Bu sayfa en son 16.05.2018 tarihinde güncellenmiştir.