Trabzon’da Meslektaşlarımızla Bir Aradaydık.

2 Haziran Cumartesi günü Trabzon’ da, Karadeniz Bölgemizde faaliyet gösteren meslektaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğinde bir araya geldik.

Yemek öncesi yapılan toplantı Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Temsilcimiz Sayın Gökmen Hacıalioğlu’ nun açılış konuşması ile başladı. Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM, Derneğimizin, Mesleğimizin geleceğine dair 2023 Vizyonu, Stratejik Eylem Planı ve Yönetim Süreci, Mesleğimizin Yeniden Yapılandırılması ve Kurumsallaşma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Oto Dışı Ücret Yönetmeliğinin Çıkarılması, Taslak Sigorta Eksperleri Yönetmeliğinin Yürürlüğe Girmesinin Sağlanması, Sigorta Genel Şartlarının Günün ve Tüketicilerin İhtiyaçlarına Cevap Verecek Şekilde Yeniden Düzenlenmesinin Sağlanması, Değer Kaybı Raporları gibi güncel konular üzerine konuşularak mesleğimizin bugünü ve geleceği hakkında katılımcılar ile karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Toplantı sonrasında birlikte yenilen iftar yemeği ile programımız sona ermiştir.

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz ve Doğu Karadeniz Bölge Temsilcimiz Sayın Gökmen Hacıalioğlu’ ya Orta Karadeniz Bölge Temsilcimiz Sayın Nurhan Ünal’ a Doğu Anadolu Bölge Temsilcimiz Sayın Cemalettin Ballıca’ ya toplantımızda ve iftar yemeğimizde bizimle birlikte olan tüm Meslektaşlarımıza, katılımları ve çok değerli ev sahiplikleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Bu sayfa en son 6.06.2018 tarihinde güncellenmiştir.