Sigorta Eksperleri Derneği İle Audatex Arasında Anlaşma.

Audatex üzerinde hasar hesaplaması yapmak için sigorta Eksperleri Derneği ve Audatex Systems Bilgi Teknolojileri Hizmetleri Ltd Şti arasında yapılan görüşme ve ortak çalışmaların sonucunda tüm meslektaşlarımız için geçerli olacak şekilde avantajlı özel fiyatlar üzerinde karşılıklı mutabakata varılmıştır. Audatex, talepte bulunan meslektaşlarımız ile geçen hafta başı itibarıyla temasa geçerek, kullanım sözleşmeleri yapmaya başlamıştır.

Sigorta Eksperleri Derneği üzerinden yapılacak müracaatlarda özel ve avantajı bir Aylık Lisans Ücreti uygulanacak, destek ücreti, resim paylaşımı, mesajlaşma ve üçüncü kişiler tarafından açılan ve paylaşılan hasar dosyaları üzerinde inceleme yapma veya paylaşılan dosyalar üzerinde yeni bir hesaplama yapma (Şasi ve araç modeli değiştirmeden) işlemleri bedelsiz olacaktır. Eksper tarafından açılan dosyaların ücretleri ise yine mutabakat sağlanmış olan uygun ve avantajlı bedeller üzerinden hesaplanacaktır.

Söz konusu özel fiyatlardan yararlanılabilmesi için info@eksperlerdernegi.com adresi üzerinden talepte bulunulmalıdır.
Bu sayfa en son 28.11.2016 tarihinde güncellenmiştir.