Sigorta Eksperleri Derneği Akdeniz Bölge Temsilciliği Toplantısı Antalya' da Gerçekleştirildi.

Sigorta Eksperleri Derneği Bölge Temsilcilik Yapılanması kapsamında planlı olarak gerçekleştirilmekte olan temsilcilik ziyaretlerinin dördüncüsü Antalya' da yapıldı.

Mesleki örgütlenmemizin önemli bir parçası olan Akdeniz Bölge Temsilciliği toplantımız 27/11/2016 Pazar Günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda gerçekleştirildi. SEİK Üyemiz Sn. Tayfun Ermetin ve Akdeniz Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Sn. Şükrü Bedir' in de katılımları ile onurlandırmış oldukları toplantıya Antalya, Isparta ve Konya eksperlerimizin yanı sıra Başkanımız Sn. Ahmet Nedim Erdem ve Dernek Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Turizm cenneti Antalya’ da yapılan toplantının Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Bölge Temsilcisi Sn. Levent Kılıç tarafından gerçekleştirilen açılış konuşmasının ardından sırasıyla SEİK Üyesi Tayfun Ermetin, Sigorta Eksperleri Derneği Disiplin Kurulu Başkanı Sn. Sami Akçay, Sigorta eksperleri Derneği Başkanı Ahmet Nedim Erdem ve Sigorta Eksperleri Derneği Başkan Vekili Sn. Ulaş Erdoğan söz aldılar.

Sn. Tayfun Ermetin konuşmasında SEİK olarak resmi düzeyde yürütülen görüşmeler hakkında bilgi vererek, Sigorta Eksperleri Derneği’ nin mesleğin en eski ve örgütlü kurumu olduğunu söyledi. Ayrıca Derneğin yeni kurulan 3 Bölge temsilciliği ile sayısı 12’ye ulaşan yeni bölge temsilciliği yapılanmasının mesleğin birlikteliği ve geleceği için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Sn. Sami Akçay, konuşmasında Disiplin Kurulu’ na intikal eden şikayetlere dair istatistiki bilgiler vererek dikkat edilmesi gereken aksaklıklar hakkında uyarılarda bulundu.

Sn. Ahmet Nedim Erdem, "isimlerimizden önce Eksper ünvanımızın geldiğini belirterek, yapılan bütün çalışmaların meslek adına olduğunu, tersi durumlarda ise kişisel hata ve ayrışmaların mesleğin tümüne mal olduğu, birlikte hareket etmenin önemini vurgulayarak, geleceğin sunacağı fırsatlardan pay alınabilmesi ve rekabet avantajı yakalanabilmesi için bugünü ihmal etmeden yarına odaklanılması gerektiği ifade etti. Bunun da teknolojiden daha fazla faydalanma, yeniden yapılanma ve kurumsallaşma çalışmaları ile olabileceğini belirterek, Derneğin gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Sn. Ulaş Erdoğan, Sigorta Eksperleri Yönetmeliği Taslağı, Ağır Hasar Yönetmeliği Taslağı, Standart Hasar Yönetim Yazılım Programı ve Uzaktan Ekspertiz sunumlarını paylaşarak detayları hakkında bilgiler vererek, Derneğin çalışmalarında her bir meslektaşımızın desteğine ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Son derece verimli gerçekleşen toplantının karşılıklı görüş alışverişi ve soru cevap bölümünde mesleki sorunlar, çözüm önerileri ile talep ve temenniler gündeme getirildi.

Toplantıya katılarak görüş ve önerilerini dile getiren tüm meslektaşlarımıza, üyelerimize, ev sahiplikleri için Antalya Bölge Temsilcimiz Sn. Levent Kılıç’ a, katılım ve desteklerinden dolayı Akdeniz Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Sn. Şükrü Bedir’ e teşekkür ederiz.

žlgili Fotožraflar

Bu sayfa en son 14.12.2016 tarihinde güncellenmiştir.