SEİK’ den Derneğimize Ziyaret

Derneğimizin düzenli olarak gerçekleştirmekte olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı' nın bu hafta önemli konukları vardı.

25/01/2018 Perşembe günü Şişli Yeni Dernek Merkezimizde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantımıza SEİK Başkanı Sayın Yalçın KAYA, SEİK Başkan Yardımcısı Sayın Çetinay KARAOL, SEİK Üyesi Sayın Tayfun ERMETİN, SEİK Üyesi Sayın Recep YÜCEL' de katıldı.

Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM değerli SEİK Üyelerine ziyaretleri için teşekkür ederek Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sayın ERDEM 2018 yılının Meslek için önemli kazanımların yaşanacağı güzel bir yıl olacağına inandığını ifade etti.

Toplantıya katılan Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Dernek Disiplin Kurulu Başkanımız ve video konferans yolu ile katılan Dernek Bölge Temsilcilerimiz her biri ayrı ayrı İcra Komitesi’ ne sormak istedikleri tüm konuları Sayın Başkan ve Üyelere ilettiler.

Sayın Yalçın KAYA, reddedilen bilirkişilik müracaatları, ücret tarifeleri, iptal edilen oto dışı ücret tarifesi maddeleri, yazılım, değer kaybı, değer kaybı ile ilgili yaşanan suistimallerin engellenmesi, eksperler arasındaki evrak alış verişi gibi önemli, güncel konularda bilgiler vererek çalışmaların ve ilgili kurumlar ile temasların sürdüğünü söyledi. Sayın Başkan mesleki disiplinin önemine değinerek eksperlerin birlikte hareket etmelerinin yaşanabilecek bireysel kayıpların önüne geçeceğini ifade etti. Ayrıca yeni Sigorta Eksperleri Merkezinin tüm Eksper camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Değerli İcra Komitemize ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu sayfa en son 31.01.2018 tarihinde güncellenmiştir.