Orta Anadolu Bölge Temsilciliğimiz Kayseri Ticaret Odası Sektörel Meslek Komitesi Toplantısına Katıldı

Derneğimizin Orta Anadolu Bölge Temsilciliği olarak Bölge Temsilcimiz Sayın Adil Taş, Dernek Bölge Yönetiminde görevli üyemiz Sayın Doğan Demir, bölgede görev yapmakta olan meslektaşlarımız Sayın Hikmet Canbay, Sayın Mustafa Öztürken, Sayın Berjan Eyigün Sayın Dilek Kahraman, Sayın Tamer Arıkan, Sayın Faruk Uzman, Sayın Ümmühan Koç Mutlu ve Sayın Turan Akgün 22.03.2019 Cuma günü saat 14:00 de Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen 37.Meslek Komitesi Sigorta Acenteleri ve Aracıları Geniş Katılımlı Sektörel Meslek Komitesi toplantısına katılarak sigorta hasar süreçleri hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Sayın Mehmet Selvi, Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi Sayın Mümtaz Beğen, Kayseri Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Sayın Kamuran Şahin, Kayseri Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Üyesi Sayın Murat Ata, Kayseri Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Üyesi Sayın Tayfun Alpaslan’ ın ve Kayseri’ de faaliyet gösteren sigorta acentelerinin de katılımı ile Sayın Doğan Demir’ in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıda sigorta hasar süreçleri, sahada yaşanan sorunlar ve çözümleri üzerine görüşmeler yapılmış, poliçelerin tanzimi aşamasında içeriği ve teminat kapsamları hakkında sigortalının bilgilendirilmesinin önemine değinilerek bu sayede hasar süreçlerinde yaşanılan bir çok sıkıntının önüne geçilebileceği ifade edilmiştir.

Kayseri Ticaret Odasının samimi ve son derece misafirperver ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda eksperlerin talep edeceği her türlü desteği vermeye oda olarak hazır olunduğu ifade edilmiş, bu ve benzeri toplantıların daha geniş katılımlı olarak tekrarlanmasına karar verilmiştir.

Karşılıklı iyi niyet temennileri ile toplantı sona ermiştir.

Toplantıya katılarak mesleğimizin sorunları ve çözüm önerilerimizin ilgili sektör temsilcileri ve sektör paydaşlarına aktarılmasını sağlayan bölge yöneticilerimiz ile meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Bu sayfa en son 17.04.2019 tarihinde güncellenmiştir.