Doğuş Oto ile Türkiye Sigorta Eksperleri Merkezi' nde Bir Araya Geldik.

Doğuş Oto Pazarlama ve Tic. A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler ekibi 20/02/2019 Çarşamba günü Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği Genel Merkezimizi ziyaret ederek Dernek Başkanımız Sayın Ahmet Nedim ERDEM ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile bir araya geldiler.

Doğuş Oto Eğitim Müdürü, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası Doğuş Oto Servisleri SSH Müdürleri ve Hasar Koordinatörlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda ekspertiz ve onarım süreçleri ile eksper servis ilişkileri üzerine görüş alışverişlerinde bulunuldu. Ekspertiz süreçleri ile ilgili her konuda Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği, tüm bölge ve il temsilcilikleri ile iletişime geçilebileceği ifade edilerek toplantı sona erdi.

Doğuş Oto yetkililerine ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunar, faaliyetlerinde başarılar dileriz.

Bu sayfa en son 21.02.2019 tarihinde güncellenmiştir.