Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimlerinde Meclis Üyesi Olarak Seçilen Meslektaşlarımıza Başarılar Dileriz.

01.04.2018 Pazar günü yapılan Aydın Ticaret Odası (AYTO) 23. Olağan Genel Kurulu, Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. İki listenin yarıştığı seçimleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve mevcut AYTO Başkanı Hakan Ülken, tekrar kazanarak yeniden başkan seçildi.

Seçimlere Hakan Ülken’ in liderliğindeki Güneş Grubu’ndaki 12. Meslek Komitesi olan Finansal Yatırım Araçları Komitesi (sigorta, banka, sarraf) Meclis Üyesi adayı olarak Sigorta Eksperleri Derneği Güney Ege Bölge Temsilcimiz Sigorta Eksperi Sayın Ali ÇAKIR (ALİ ÇAKIR SİGORTA EKSPERTİZ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ) ve yine Dernek Üyemiz ve meslektaşımız Sigorta Eksperi Sayın Fırat PAYAS (FIRAT PAYAS SİGORTA EKSPERTİZ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.) katıldılar.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen seçimlerde Meslektaşlarımız Aydın Ticaret Odası Meclis Üyesi olmaya hak kazandılar.

(AYTO) Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimlerinde meclis üyesi olarak seçilen meslektaşlarımız Sayın Ali ÇAKIR ve Sayın Fırat PAYAS’ ı kutlar, mesleğe yapacakları katkılar için şimdiden teşekkür ederiz.

Bu sayfa en son 3.04.2018 tarihinde güncellenmiştir.