21-22 Mayıs 2016 tarihli Çalışma Kampı ve Sonuç Bildirgesi

Derneğimizin Nisan 2016' da seçilen yeni yönetim kurulları 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde, Sapanca Uygulama Otelinde tam zamanlı bir çalışma kampı düzenlemiştir.

Çalışma Kampına SEİK Başkanı Sn. Yalçın KAYA ve SEİK üyeleri Sn. Tayfun ERMETİN ile Sn. Recep YÜCEL, SED Başkanı Sn. Ahmet Nedim ERDEM, Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim, Disiplin, Sicil ve Denetleme Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Tüm Bölge Temsilcilerimiz katılımda bulunmuşlardır. Birleşimlerin moderatörlüklerini SED Başkan Yardımcıları Sn.Fikret GÜLBAHAR ve Sn.Ulaş ERDOĞAN yapmışlardır.

Çalışma kampında derneğimizce daha önce hazırlanan ve duyurulan 2023 Vizyonu ve Stratejik Yönetim Süreci çerçevesinde geleceğimizi ilgilendiren önemli konular ele alınmıştır.

Katılımcıların son derece olumlu tavır sergilediği fikir ve düşünceleri ile katkı sunduğu iki günlük kamp sürecinde tüm katılımcıların görüşleri kayda alınmıştır.

Çalışma Kampında yapılan çalışmaların ve oluşan görüşleri içerir, Sonuç Bildirgesi ek’te bilgilerinize sunulmuştur.

Çalışma kampına katılıp mesleğimize hizmet eden bütün yönetici meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sonuç Bildirgesine ilave görüşlerinizi, katkı ve düşüncelerinizi dernek merkezimize intikal ettirmeniz rica olunur.

Saygılarımızla .

Sigorta Eksperleri Derneği

žlgili Dosyalar

Dosya Adž Dosya Boyutu
sapanca_sonuc_bildirgesi_sonhali.docx 25,87 KB žndir
Bu sayfa en son 9.06.2016 tarihinde güncellenmiştir.