Yenilenmiş Web Sayfası, Forum Sayfası ve Logo Duyusu

İstanbul. 07.07.2014
Sayı : 2014/227

Değerli Meslektaşlarımız,

Sigorta Eksperleri Derneği Yönetim Kurulu olarak sizlerle yapılacak iletişim ve bilgi akışının düzenli olarak sağlanması, mesleki gelişmeler hakkında doğru ve hızlı bilgilendirme yapmak için bundan sonraki dönemde web sayfamızın aktif olarak kullanılmasına karar verilmiştir. Bu amaçla web sayfamızın yenilenmesi çalışmaları tamamlanmış ve yeni web sayfamız yayın hayatına başlamıştır.

Sizlerin de aktif olarak kullanacağına inandığımız yeni web sayfamızın forum bölümü de güncellenmiş, forum bölümünde teknik bilgi edinme ve paylaşma maksatlı olarak branşlar bazında ayrı ayrı bölümler oluşturulmuştur.

Bunların yanı sıra SED TV adı altında youtube tabanlı eksperlik mesleğine ilişkin çeşitli vidolar içeren bir bölüm oluşturulmuştur. Bu bölümde sizlerin de mesleğimizle ilgili göndereceği vidolar yayınlanacak olup, varsa bu tür videoların dernek merkezimize ulaştırılmasını rica ederiz.

Belirlemiş olduğumuz yeni logomuzun yer aldığı yeni web sayfamız siz değerli meslektaşlarımızın hizmetine sunulmuş olup, sizlere hayırlı haberler ulaştırmayı temenni ederiz.

Saygılarımızla.

Sigorta Eksperleri Derneği

Bu sayfa en son 9.07.2014 tarihinde güncellenmiştir.