08 - 09 Aralık 2018 Tarihlerinde Antalya'da Gerçekleştirilen Planlama ve İstişare Toplantısı İle İlgili Sigorta Medya Web Sayfasından Yayımlanan Haber

TÜSED planlama ve istişare toplantısı Antalya’da yapıldı

Türkiye Sigorta Eksperleri (TÜSED) Derneği Planlama ve İstişare Toplantısı 8-9 Aralık tarihlerinde Antalya’da düzenlendi. Geniş katılımla gerçekleşen toplantıda, çeşitli konularda bilgilendirme sunumları yapıldı. Toplantıda ayrıca katılımcılardan gelen görüşler de kayıt altına alındı.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nin (TÜSED) 8-9 Aralık tarihlerinde Antalya’ da gerçekleştirdiği Planlama ve İstişare Toplantısı’nda eksperlerin sorunları masaya yatırıldı. TÜSED’in tüm kurulları, Bölge ve İl Temsilcileri, Bölge Yönetim Kadrolarının katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Cafer Yalçıntaş ve Akdeniz Eksperler Derneği Başkanı Hasan Ziya Erciyas da hazır bulundu.

TÜSED ve SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda, bir süre önce vefat eden Disiplin Kurulu Başkanı merhum Sami Akçay saygı ve minnet ile anıldı. Sırası ile SEDEV Başkanı, TÜSED ve SEİK Başkan Vekili Fikret Gülbahar, TÜSED Disiplin Kurulu Başkanı Hacı Salih Şentürk, Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Cafer Yalçıntaş, Akdeniz Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Hasan Ziya Erciyas’ın konuşmaları ile devam etti.

TÜSED ve SEİK Başkanı Ahmet Nedim Erdem Türkiye ismi ve örgütlenme sunumu yaptı. Erdem, "TÜSED’in Türkiye genelindeki 13 bölge ve 7 il temsilciliğinde mevcut örgütlü yapısı sayesinde her ildeki meslektaşımız doğrudan dernek yönetimi ile iletişime geçebiliyor. Yönetimimiz de yürütülmekte olan tüm çalışmalar hakkında il ve bölge temsilciliklerimizi düzenli olarak bilgilendiriyor. Doğru ve taze bilginin ülke geneline akışı sağlanıyor” dedi. Dernek Başkan Vekili Ulaş Erdoğan ise SEİK komisyon çalışmalarına dair bilgilendirmede bulundu.
108 eksperin katılımı ile gerçekleşen toplantının 2. bölümü Dernek Genel Sekreteri Selim Kesici Temsilcilik Çalışma Prensiplerine dair değerlendirme yaptı.

Dernek Başkan Vekili Tamer Topal örgütlenmedeki bilgi akışı, düzenli toplantıların önemi ve maddi konulara dair bilgi verdi. Dernek Genel Sekreter Yrd. Adem İren, tek tip rapor ve yazılım hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Kalan süre ise interaktif sürdürüldü. Katılımcıların tamamından alınan geri bildirimler ile mesleğin mevcut sorunları, çözüm önerileri kayıt altına alındı. Hedef ve eylemlerin tasnifi ve kısa/orta/uzun vade zaman planları üzerine görüşüldü.

SEİK’ in hedefleri, yürütülmekte olan ve tamamlanan çalışmaları hakkında Ahmet Nedim Erdem tarafından bilgiler verildi.

Toplantının son bölümünde ise Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Berk Erozan ve Sezai Seçkin Durahim, Oto ve Oto Dışı Ücret Tarife Taslakları Hakkında Bilgilendirme sunumu yaptı.

Katılımcıların fikir ve düşünceleri ile katkı sunduğu iki günlük toplantımızın 2. Günü tamamı ile soru cevap ve serbest görüş bildirimi bölümüne ayrılmış, katılımcıların taleplerinin tamamı değerlendirilerek kayıt altına alınmıştır.

Haber Linki: https://www.sigortamedya.com.tr/tused-planlama-ve-istisare-toplantisi-antalyada-yapildi/

Bu sayfa en son 14.12.2018 tarihinde güncellenmiştir.